Een financieel adviseur is er om de wensen die u heeft te koppelen aan de mogelijkheden die bestaan bij de verschillende geldverstrekkers, verzekeraars en hypotheekbanken.

 

Iedere hypotheek bestaat uit verschillende onderdelen. En de afzonderlijke delen maken het geheel. Ieder afzonderlijk deel kan volledig gematcht worden aan uw persoonlijke wensen en zo ontstaat de beste hypotheek.

 

 

De delen van een hypotheek

Iedere hypotheek bestaat uit een lening aangevuld met verzekeringen ter dekking van het overlijdensrisico en een manier om de hypotheek af te lossen. Deze delen mogen, maar hoeven niet, bij een en dezelfde geldverstrekker of hypotheekbank te worden afgelost.

 

Het plezierige van de hypotheek uit drie delen is dat u kunt shoppen voor de goedkoopste en beste onderdelen die maken dat de beste hypotheek in uw situatie ontstaat. Dit kunt u doen met behulp van het internet en de populaire vergelijkingssites maar ook door de hulp van een financieel of hypotheekadviseur in te roepen. Samen kijkt u naar uw wensen en beschrijft u wat u wilt. Dat dient als uitgangspunt bij het bepalen van de beste hypotheek.