Maar er zijn ook andere redenen. Zo is gebleken dat de woningprijs niet alleen kan stijgen maar ook kan dalen. Het kaartenhuis wat de woning- en hypotheekmarkt tot nu toe is gebleken is ingestort. De consument moet hiervoor bloeden. En dat is best gek. Want als de overheid niet had zitten slapen was het nooit zo ver gekomen.

 

Een groot voordeel van het aflossen van schulden is dat er een situatie van onafhankelijkheid ontstaat. Onafhankelijk van banken, verzekeraars en een kwakkelende overheid. Deze situatie is in de huidige economische periode zeker interessant.

 

Door een doordacht financieel plan te maken waarbij aflossing van de eigen woning centraal staat, kan onafhankelijkheid ontstaan. Raadpleeg een financieel planner of erkend hypotheekadviseur om dit plan op te zetten. Het zal u zowel nu als in de verre toekomst plezier opleveren.

 

Eens temeer is de afgelopen tijd gebleken dat het wantrouwen in banken haar oorsprong heeft bij de regering. Een regering die verschillende vreemde sprongen maakt omdat duidelijk is dat zij het ook niet meer weet.