De tijd dat een hypotheek een eenheidsproduct was met maar één of twee smaakjes is geweest. Steeds vaker is de hypotheek een maatwerkproduct, een product dat wordt samengesteld op basis van de persoonlijke en unieke behoeften van de consument.

 

Het in elkaar zetten van de juiste hypotheek is een ingewikkelde zaak. Dit kan slechts worden gedaan wanneer er een duidelijk inzicht in uw persoonlijke situatie is. Alleen dan kan namelijk een inhoudelijk en persoonlijk advies worden afgegeven.

 

 

Hypotheek vragen

Wanneer u vragen heeft over uw huidige hypotheek of wellicht een nieuwe woning wilt aanschaffen en hiervoor advies nodig heeft, is het belangrijk uw hypotheek vragen te kunnen stellen aan de adviseur die u vertrouwt. Het betreft immers een grote aankoop en de prijs die u gaat betalen is naar alle waarschijnlijkheid de hoogste aankoopprijs die u in uw gehele leven zult gaan doen.

 

Hypotheek vragen kunt u stellen aan de erkend hypotheekadviseur. Dit is een adviseur die in het bezit is van de juiste diploma’s en de jaarlijkse verplichte permanente educatie programma’s heeft doorlopen. De erkend hypotheekadviseur is daarmee op de hoogte van de laatste wijzigingen in wet- en regelgeving en kan u hierdoor bijstaan met raad en daad bij al uw hypotheek vragen.