Zaken die momenteel ter discussie staan, stonden dat enkele jaren geleden nog niet, of in mindere mate en andersom zal de toekomst ook nieuwe standpunten en veranderingen brengen.

 

Veel Nederlanders zijn op zoek naar een bepaalde vorm van zekerheid. Zekerheid dat de actie van vandaag niet ineens morgen wordt afgestraft. Helaas, is de huidige tijd een tijd van extreme onzekerheid waarbij het zomaar kan gebeuren dat met name de overheid van de ene op de andere dag vreemde bokkensprongen maakt.

 

Hoewel niemand in de toekomst kan kijken en de (grotendeels) verborgen agenda van de regering door niemand met zekerheid kan worden gelezen, zijn er een aantal zaken waar wel degelijk rekening mee gehouden kan worden wanneer men een nieuwe hypotheek wil (of moet) afsluiten.

 

Zo is het inmiddels zeker dat de hypotheekrente aftrek zijn langste tijd heeft gehad. Minder zeker is wanneer deze beperking in zal gaan. De slimme hypotheekadviseur speelt hierop in door een nieuwe hypotheek aan te bieden die voldoet aan de huidige regelgeving maar flexibel genoeg is om in uw voordeel aan te passen wanneer ingrijpende wijzigingen worden voltrokken.

 

Hou deze website scherp in de gaten. Regelmatig publiceren wij hier informatie over hypotheken en de wijzigende wet- en regelgeving. Vooral om te zorgen dat u als consument blijvend op de hoogte bent van wijzigingen en vernieuwingen op hypotheekgebied.