Ondernemingen verschillen op veel gebieden van elkaar. Dit maakt het lastig om een eenduidig en eenzijdig traject voor hypotheken voor ondernemers te maken. Dat wilt u ook eigenlijk helemaal niet. Want uw serieuze en professionele onderneming vergelijken met een willekeurige ZZP'er is waanzin. De ondernemingen lijken niet op elkaar en zullen dat ook nooit doen. Daarom is een maatwerkhypotheek gewoonweg noodzakelijk.

 

Maatwerk voor ondernemers komt naar voren in de wijze waarop uw onderneming door de adviseur wordt bekeken. De juiste financieel adviseur bestudeert uw onderneming alvorens wordt bepaald welke risico’s moeten worden afgedekt. Dit wil zeggen dat de hypotheek voor ondernemers meer is dan alleen maar de kredietaanvraag. De juiste ondernemershypotheek biedt een volledige strategie om het risico uit uw onderneming volledig te minimaliseren en de kansen die u heeft optimaal te benutten. Deze werkwijze komt de groei en potentie van uw onderneming ten goede en dat is wat de basis van hypotheek zou moeten worden.

 

Ondernemers die aangeven alleen voor de hypotheek te willen gaan, leven eigenlijk niet meer in deze tijd. De huidige tijd kenmerkt zich namelijk door geldverstrekkers, gevoed door een overheid, die er alles aan doet hypotheekaanvragen af te wijzen. Een ondernemer is daarbij een zeer makkelijke prooi. En maatwerk wordt daarmee noodzakelijk. Er kunnen namelijk op meerdere momenten plausibele redenen zijn waarom bepaalde keuzen zijn en worden gemaakt.