Een hypotheekforum doet over het algemeen twee dingen. Als eerste is het hypotheekforum een plaats waar mensen onderling kunnen praten over alle zaken rondom de hypotheek. Ten tweede is een hypotheekforum ook vaak een platform waar informatie aangeboden wordt aan de consument. Informatie zodat de consument meer te weten komt over de inhoud van de gehele markt van hypotheken. Het doel van een hypotheekforum is dan ook de consument te informeren, zodat tijdens hypotheekadvies gesprekken een en ander duidelijk is en de focus gelegd kan worden op de kleine onduidelijkheden en persoonlijke wensen.

 

Deze website is een hypotheekforum waarbij uitsluitend aandacht besteed wordt aan het informerend karakter. Er is geen discussieforum aanwezig en mensen kunnen geen vragen stellen. Wel zal de redactie in de gaten houden welke zoekopdrachten worden ingevoerd en welke artikelen het meest worden geraadpleegd. Deze informatie kan dienen ter inspiratie van nieuwe artikelen en andere en extra inhoudelijke onderzoeken.

 

Deze website levert met name informatie met betrekking tot vragen rondom het uitrekenen van de hypotheek. Maar ook financieel en fiscaal nieuws, wanneer dit betrekking heeft op hypotheken, kan met de lezer gedeeld worden. De redactie heeft geen commercieel belang, met uitzondering van de banners en advertenties die op deze website worden getoond. Wanneer een van deze aanbiedingen aan uw wensen voldoet, nodigen wij u van harte uit contact met deze aanbieder op te nemen. Maar, let goed op. Doe uitsluitend zaken met een gerenommeerd tussenpersoon of adviseur die in het bezit is van de juiste papier. De redactie van deze site geeft geen financieel advies en aanvaard geen aansprakelijkheid als gevolg van de keuze die een individuele consument maakt.