Bij een ondernemershypotheek is altijd sprake van maatwerk. Belangrijk bij het vergelijken van hypotheken voor ondernemers is dat u een goede hypotheekadviseur in de arm neemt, welke de mogelijkheden bij verschillende geldverstrekkers voor u vergelijkt. Daarbij kan worden gekeken naar de mogelijkheden bij reguliere hypotheekverstrekkers, maar er kan zeker ook worden gekeken naar de mogelijkheden die gespecialiseerde hypotheekverstrekkers bieden.

 

Belangrijk bij het vergelijken is dat er wordt gekeken naar de voorwaarden en naar de hypotheekrente. Vraag daarbij ook aan de hypotheekadviseur welke verzekeringen u kunt afsluiten om meer risico af te dekken. Zo worden uw mogelijkheden voor een hypotheek groter.

 

Laat u overigens niet uit het veld slaan door de vaak gehoorde uitspraak dat u minimaal drie jaar moet ondernemen voordat u een hypotheek kunt afsluiten. Er zijn genoeg geldverstrekkers die ondernemers in hun bestand willen. Juist omdat ze inzien dat de maandelijkse inkomsten van een ondernemer over het algemeen hoger liggen dan van iemand in loondienst. Daarnaast omdat veel ondernemers bereid zijn om te investeren.