Wanneer u uw inkomensgegevens bij de hand heeft, dan kunt u met gemak online een offerte voor een hypotheek aanvragen via de website van een geldverstrekker. U kunt online vaak al een indicatie krijgen van hoeveel u kunt lenen. Ook kunt u op de website van verschillende onafhankelijke partijen verschillende hypotheken vergelijken en meteen een offerte aanvragen voor de hypotheek van uw keuze.

 

Het is verstandig om u eerst goed te laten informeren door een onafhankelijke hypotheekadviseur wanneer u besluit een offerte voor een hypotheek aan te vragen. De hypotheekadviseur kan vertellen welke hypotheekvorm het best aansluit bij uw financiƫle situatie. Met dit advies in het achterhoofd kunt u dan alsnog online de hypotheek aanvragen. Een hypotheekadvies is doorgaans niet gratis. Informeer van tevoren naar de kosten van het hypotheekadvies.

 

Het online aanvragen van een offerte voor een hypotheek gaat eenvoudig. Met uw inkomensgegevens bij de hand heeft u de aanvraag binnen een kwartier geregeld.