Het is dan ook verstandig om bijkomend advies aan een onafhankelijke hypotheekadviseur te vragen. Een hypotheekadviseur moet namelijk uitgaan van een persoonlijke benadering van uw hypotheek. Aan de hand van uw financiële situatie zal de hypotheekadviseur een objectief hypotheekadvies formuleren. Hierbij zal hij onder meer rekening houden met de rente en de maandelijkse lasten van de hypotheek.

 

 

Hypotheek aanvragen? Vraag advies aan een hypotheekadviseur!

Wanneer u een huis wilt kopen, zijn er veel dingen die er bij komen kijken. Zo zult u eerst een huis moeten vinden die u graag wilt kopen. Dan houdt u vaak rekening met factoren als de ligging, de staat van het huis en de grootte van de woning. En niet geheel onbelangrijk ook de kostprijs.

 

Maar hoeveel kost het huis wat u wilt kopen? En wat is de maximale hypotheek die u kunt afsluiten? Hoe lang duurt de hypotheek en hoe hoog zal de maandelijkse aflossing zijn? Dit zijn allemaal vragen die beantwoord moeten worden en u zou hier natuurlijk ook advies over willen. Daarom kunt u het beste onafhankelijk advies vragen aan een onafhankelijke hypotheekadviseur.

 

Indien u naar een hypotheekadviseur gaat voor advies, dan zal hij of zij de nodige inlichtingen vragen omtrent uw financiële en familiale situatie. Aan de hand daarvan zal de hypotheekadviseur zich een beeld vormen van de mogelijkheden van de hypotheek die u wilt afsluiten.