Goedkope hypotheek aanvragen

Een goedkope hypotheek is ondanks wat veel mensen denken niet een hypotheek met alleen maar een lage rente. Een goedkope hypotheek kan worden samengesteld wanneer er een optimale verdeling is van sparen, beleggen, overlijdensrisico en hypotheekrente. Vaak kunt u bepaalde voordelen van het hypotheekproduct inruilen tegen een renteconstructie met goedkopere rente. Daarbij is het wel belangrijk te weten welke voordelen u dan niet meeneemt in het product. Dit is iets wat u goed met een hypotheekadviseur moet bespreken.

 

Ook kan een hypotheek goedkoper worden gemaakt wanneer wordt gekozen voor een hypotheek met een lage afsluitprovisie of goedkope verzekeringen. Let er bij de verzekeringen dan wel op dat ze niet zodanig worden ingekrompen voor wat betreft de dekking dat ze waardeloos worden. Het is een kwestie van een goedkope verzekering kiezen met toch de dekking die u nodig heeft.

 

 

Goedkope internet hypotheek aanvragen

Soms ziet u dat er op internet goedkope hypotheken worden aangeboden. Daarbij is het belangrijk dat, voordat u daarvoor kiest, te weten met wie u te maken heeft. Internet is gevoelig voor fraude dus u dient er honderd procent zeker te zijn dat u met een erkend hypotheekadviseur te maken heeft. U zou dit kunnen controleren in de registers van de AFM (Autoriteit Financiƫle Markten). Ook dient de hypotheekadviseur ingeschreven te staan bij de SEH (Stichting Erkenning Hypotheekadviseurs). Ook bij internet hypotheken zult u iemand persoonlijk moeten ontmoeten voor een hypotheekgesprek.