U heeft uw droomhuis gevonden. Maar kunt u, als ondernemer, een hypotheek krijgen?

 

Bij hypotheken voor ondernemers doet u zaken met deskundige en onafhankelijke hypotheekadviseurs die gespecialiseerd zijn in het adviseren van ondernemers.

 

Even een afspraak maken dus.

 

Wat is een hypotheek voor ondernemers?

 

  • Speciaal voor ondernemers
  • Financiering voor uw eigen woning
  • Deskundige hypotheekadviseur
  • Mogelijkheden voor een werkruimte of praktijk aan huis

 

Het kan voor u als ondernemer lastig zijn om de financiering voor een eigen woning rond te krijgen. Maar bij sommige hypotheekverstrekkers hebben ondernemers een streepje voor. Deskundige onafhankelijke hypotheekadviseurs, die gespecialiseerd zijn in het adviseren van ondernemers, staan voor u klaar. De hypotheekadviseur voor ondernemers draagt oplossingen aan voor uw specifieke wensen. Door zijn kennis en ervaring met ondernemers kan de hypotheekadviseur u helpen bij complexere hypotheek vragen. Bijvoorbeeld wat uw mogelijkheden zijn als u een deel van uw woning zakelijk gebruikt.

 

Afspraak maken met een onafhankelijk hypotheekadviseur? Zoek er gewoon één op via uw vriendenkring. Wel zo gemakkelijk en betrouwbaar.

 

Ondernemen vergt veel van uw tijd en aandacht. Aan een hypotheek voor een privéwoning besteedt u uw kostbare tijd dus liever niet. Er zijn geldverstrekkers die het aantrekkelijk voor u met bijvoorbeeld een speciaal pakket voor ondernemers; een slimme combinatie van een hypotheek en aantrekkelijke woondiensten, helemaal afgestemd op ondernemers. Daarmee vindt u altijd een hypotheekvorm die bij u past, inclusief een ondernemersvoordeel.

 

Tip: Hypotheek voor zzp'ers

 

Goed nieuws voor zzp’ers. Sommige geldverstrekkers kijken verder dan alleen de jaarcijfers van uw onderneming. Aan de hand van een overzicht van uw arbeidsverleden en inkomen in voorgaande jaren mee naar wordt uw toetsinkomen en maximale hypotheek berekend. Ook inkomen uit een vorig dienstverband kan dan meegewogen worden in het advies.