Vanuit de bovenstaande gedachte is het zeer interessant aan het begin van de looptijd van de hypotheek een hoger beleggingsgedeelte in de hypotheek op te nemen, en aan het einde van de looptijd het risico volledig uit te sluiten door veilig zoveel mogelijk te sparen. Het is een manier om samengestelde interest nog beter tot zijn recht te laten komen.

 

Hoewel de hybride hypotheek een van de meest interessante hypotheekvormen is, wordt deze maar weinig afgesloten. De beperkte kennis over deze hypotheekvorm bij veel van de hypotheekadviseurs zorgt voor deze kleine markt. En dat is jammer. Want de hybride hypotheekvorm kan in veel gevallen de beste hypotheek zijn.

 

Niet iedere geldverstrekker biedt de hybride hypotheek aan. Daarom is het verstandig zelfstandig op vooronderzoek uit te gaan wanneer u deze hypotheekvorm interessant vindt en u overweegt een hybride hypotheek af te sluiten. Nadat u weet welke geldverstrekkers deze hypotheekvorm aanbieden, kunt u op zoek gaan naar de juiste financieel- of hypotheekadviseur die u kan helpen bij het aanvragen van de hypotheek bij deze geldverstrekker. Ga altijd in zee met een erkend hypotheekadviseur en blijf bij uw standpunt wanneer u dit heeft bepaald.