Goedkoopste hypotheek

De goedkoopste hypotheek ontstaat door een de keuze voor sterke en goede aanbiedingen op het gebied van alle producten die de goedkoopste hypotheek gezamenlijk mogelijk maken. De goedkoopste hypotheek is een combinatie van goedkope financiële en verzekeringsproducten. Via een tussenpersoon of een financieel of hypotheekadviseur kunnen verschillende financiële en verzekeringsproducten met elkaar worden vergeleken waardoor de goedkoopste hypotheek kan worden samengesteld. Wanneer de keuze gemaakt wordt voor een en dezelfde aanbieder van alle producten zoals hypotheek, overlijdensrisico verzekering en kapitaalopbouw kan een rentevoordeel door de aanbieder van de overige financiële producten worden gecompenseerd. Uitsluitend een lage rente kan hierdoor met zekerheid worden bedongen.

 

 

Laagste hypotheekrente

Overzichten met de laagste hypotheekrente worden vermeld in landelijke bladen, bij tussenpersonen en op internet. De laagste hypotheekrente kan dagelijks wijzigen en daarbij kan een stunttarief of uitgekleed tarief gehanteerd worden zodat de laagste hypotheekrente ontstaat. De goedkoopste hypotheek bestaat uit meer dan alleen de laagste hypotheekrente. Naast de laagste hypotheekrente zijn verzekeringen en de kapitaalopbouw van belang bij het afsluiten van de goedkoopste hypotheek.

 

 

Laagste afsluitprovisie

Standaard bijkomende kosten bij het afsluiten van een hypotheek kunnen betrekking hebben op de afsluitprovisie of afsluitkosten. De laagste afsluitprovisie is voornamelijk verkrijgbaar via het intermediair. Vele tussenpersonen hebben onder lichte dwang van de Autoriteit Financiële Markten en belangenorganisaties het verdienmodel voor financiële producten gewijzigd. Op basis van een uurtarief of standaardbedrag kan financieel advies worden gegeven. De laagste afsluitprovisie kan bij dit soort tussenpersonen worden bedongen.

 

 

Goedkope verzekeringen

Goedkope verzekeringen zijn bij de prijsvechters op de markt van financiële producten te verkrijgen. In een aantal gevallen gaat een lage premie bij goedkope verzekeringen hand in hand met een slechte of beperkte dekking. Goedkope verzekeringen met een slechte en beperkte dekking zijn vaak nutteloos. Ook bij verzekeringen moet de beste dekking voor een redelijke prijs gekozen worden.

 

 

Geld lenen kost geld

Ook bij de goedkoopste hypotheek komen kosten en premies kijken. Let op dat geld lenen geld kost en dat iedere lening of hypotheek die afgesloten wordt moet worden terugbetaald.